divendres, 14 de maig del 2010

Trekking de 4 dies pel Camino del Choro, relax a Sorata i Isla del Sol...i fins aviat Bolivia!!!



Ja fa molt temps que no escribim al blog...massa lentitud en aquests països... Ara mateix som de nou a Cuzco Perú) però abans ja hem passat per molts altres llocs preciosos!!!
Després del lloc tan turístic com Rurrenabaque, i aprofitant la tornada d'en Leandro, vàrem decidir anar a fer una excurcioneta pel camino del Choro. Carregats amb les tendes i menjar per 4 dies comencem l'aventura a 5300m d'altura i comencem a baixar fins a 2000m. Els paisatges eren al.lucinants, alguns semblants als poblats de la fundació Dharma de Lost..., molt silenci, cuinant amb foc cada nit i moltes hores caminant..Però senyors, ara ja estem en super forma!!!!

Després del nostre super esforç, necessitàvem un "break",teníem ganes de tranquil.litat i vàrem anar cap a Sorata. Un poblet molt petit, que per casualitat celebraven la seva festa major just el dia que vàrem arribar..Ens vàrem instal.lar a l'hostal Reggae, amb molt bona companyia! Érem tots una família!!!menjàvem junts, feiem excurcions i ens cuidàvem molt!!! Envoltats de 3 gossets, 2 gatets i 2 monos!!! Us imagineu com de feliç estava jo, no??!!jejejejejeje!!!
L'únic inconvenient van ser les puces, i el meu mal de panxa..però en un moment o altre s'ha de passar per aixó viatjant, no? I bueno, com sempre passa, hi vàrem anar per 2 nits i al final ens hi vàrem quedar 5!!!jejejeje

Després de tornar a La Paz, per agafar els nostres trastets i despedir-nos de l'adorable Albert continuem el nostre camí cap a Copacabana (Bolivia). Copacabana no és gaire bonic, un poble turístic amb gent no gaire amable, peró des d'allà agafes un barca i et porta a la meravellosa isla del Sol. Després de tants de dies sense veure el mar, veure l'inmens llac Titicaca ens va fer recordar el nostre estimat Mediterrani...
Vàrem estar a un petit hospedatge d'una petita comunitat molt adorable i el preu no era fixat, tú pagaves el que creies convenient..NO passa a gaires llocs això, eh? Després d'una nit màgica amb companyia d'una bruixa i un chamàn, a la llum de les espelmes i de la lluna..ens havíem de quedar més dies!!!!!!! El dia següent ja estàvem esperant a primera hora a la platja els pescadors per comprar truita o pejerey!! i per esmorzar...truita fregida!!mmmm...feia molt de temps que no menjàvem peix... Diuen que al Llac Titicaca serà el nou pol d'energia del món properament. Hi han teories que existeix un poblat a sota el llac on hi viuen els savis...i moltíssimes històries més..Nosaltres per poc que sigui, ja vàrem notar una part d'aquesta energia! Una bona despedida de Bolivia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada