dijous, 15 d’abril del 2010

Rurrenabaque - la selva i pampa boliviana



Després de 18 hores de bus amb un seient horrible, una carretera estreta i perillosa, finestres sense poder tancar i grans precipicis.....arribem a les 7:00 del matí a Rurrenabaqe. A la Terminal ja ens esperen moltes persones per oferir-nos tours i allotjaments, però després de la ruta amb bus, no tenim ganes de res. Ens ho prenem amb calma i investiguem les companyies i els allotjaments fins que trobem els més adients per nosaltres. Tot i que no volíem agafar cap tour, finalment paguem un tour a Las Pampas de 4 dies. El Tour va resultar ser molt i molt turístic i ple d'israelians amb poc respecte a la natura..però per la quantitat d'animals que vàrem arribar a veure ja va valdre la pena.












El primer dia vàrem passejar amb canoa fns arribar al campament. Durant el trajecte ja vàrem veure cobayas, monos, cocodrils i mils d'ocells. És preciós poder veure aquests animals en la seva pròpia naturalesa i salvatges..!!!
Una de les activitats va ser anar a "en busca de la anaconda"...el resultat va ser caminar durat 2 hores per una pampa, ple de fang i aigua i sense trobar la ANACONDA..obvio!!! Però la recompensa va ser el poder anar a nadar amb dofins!! S'acostaven una mica, però com que eren salvatges no podies arribar a tocar-los (jo estava una mica cagada!!!). Són iguals que els dofins de mar però amb el morro més punxegut, de color més rosat i amb l'aleta més baixa. Les postes de sol, eren brutals!
La nostra recomanació és no agafar cap tour d'aqests i arribar-se aun poble(Sta.Rosa) més enllà de Rurrenabaque i allà buscar alguna cosa més autèntica...el nostre tour semblava unes colònies d'estiu de quan tens 15 anys!!jejejeje!! Tot i això, va ser una gran experiència!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada